Κεραμικό Λάδι Fluna Tec Gun Coating 300ml

Κεραμικό Λάδι Fluna Tec Gun Coating 300ml

Social sharing

EU520532

Νέο προϊόν


Το Fluna GunCoating είναι μια κεραμική επίστρωση υψηλής απόδοσης για όλα τα είδη πυροβόλων όπλων και μαχαιριών.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

22,80 €

Χωρίς αμφιβολία το καλύτερο λάδι στην αγορά!

Το Fluna GunCoating είναι μια κεραμική επίστρωση υψηλής απόδοσης για όλα τα είδη πυροβόλων όπλων και μαχαιριών. Παρά τις εξαιρετικές λιπαντικές ιδιότητές του, το Fluna GunCoating δεν περιέχει υπολείμματα. Δημιουργεί ένα αόρατο, ξηρό φιλμ στο όπλο και αυξάνει τις ιδιότητες ολίσθησης των κινούμενων μερών. Το Fluna GunCoating σχηματίζει μια σταθερή μονάδα με την επιφάνεια, δεν τρέχει και είναι επομένως μια μακρόχρονη προστασία από τη διάβρωση. Το Fluna GunCoating μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις επιφάνειες όπως χάλυβα, πλαστικό, γυαλισμένο ξύλο, χρυσό και ασήμι, σκληρύνσεις χρωμάτων, χυτά και καουτσούκ. Το Fluna GunCoating εξομαλύνει τις μικροσκοπικές ρωγμές και τις ραβδώσεις και μόνιμα τις στιλβωμένες επιφάνειες. Έτσι, η φθορά μειώνεται στο ελάχιστο, αυξάνεται η απόδοση του όπλου. Το Fluna GunCoating είναι  αποτελεσματικό  και στην περίπτωση παλαιών όπλων!
Διαφανές, χωρίς υπολείμματα, μη λιπαντικό κεραμικό επίχρισμα

Κατάλληλο για όλα τα είδη πυροβόλων όπλων και μαχαιριών

Μειωμένη πρόσφυση σκόνης,άχρωμο καί άοσμο

Ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες (από -40 ° C έως + 750 ° C)

Μακρόχρονη επίδραση, υψηλή προστασία από τη διάβρωση

Εξαιρετικά οικονομικό γιατι χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα γιά κάθε εφαρμογή.

Ανθεκτικό στη θάλασσα και το γλυκό νερό

Αποτέλεσμα:
Το PTFE / κεραμικό μίγμα έχει μακρόχρονη επίδραση, προσδίδει στο όπλο μία υψηλής στιλπνότητας εμφάνιση και μειώνει την πρόσφυση της σκόνης, εξασφαλίζοντας μέγιστη προστασία από τη διάβρωση. Η FLUNA GUNCOATING εξισορροπεί τις μικροσκοπικές μικρές ρωγμές και αυλακώσεις και εξομαλύνει τις επιφάνειες που έχουν υποστεί επεξεργασία, μειώνοντας έτσι τη φθορά στο ελάχιστο και βελτιώνοντας την απόδοση.

Εφαρμογή

Ως βασική αρχή, το Fluna GunCoating εφαρμόζεται σε καθαρισμένο όπλο. Τα μεταλλικά μέρη πρέπει να απολιπανθούν πριν από την εφαρμογή, έτσι ώστε τα κεραμικά σωματίδια να μπορούν να προσκολληθούν απευθείας στο μέταλλο. Ψεκάστε ένα λεπτό στρώμα Fluna GunCoating επάνω στις επιφάνειες και στη συνέχεια απλώστε με ένα πανί χωρίς χνούδι, έτσι ώστε μια υγρή μεμβράνη  να καλύπτει την επιφάνεια. Σε θερμοκρασία δωματίου η επικάλυψη  θά στεγνώσει μετά από περίπου 30 λεπτά και τελείως σκληρή μετά από περίπου δύο ώρες. Όταν εφαρμόζεται στήν κάνη, πρέπει πρώτα να καθαριστεί προσεκτικά. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα Fluna GunCoating  με βαμβακερό ή μάλλινο βουρτσάκι.


Ασφάλεια:
Η εξομάλυνση των επεξεργασμένων επιφανειών εμποδίζει σε μεγάλο βαθμό την προσκόλληση σκόνης όπλου. Τα μη λιπαντικά χαρακτηριστικά λίπανσης του FLUNA GUNCOATING εμποδίζουν τη δυσλειτουργία και το μπλοκάρισμα στα πυροβόλα όπλα.

Fluna Tec aerozól  300ml

ΣΧΕΤΙΚΆ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αγορά

Κατάλληλο για όλα τα όπλα, τουφέκια και αεροβόλα και για όλα τα μέρη του όπλου, συμπεριλαμβανομένων κανών,εσωτερικά και εξωτερικά. Εντελώς υδατοαπωθητικό,απενεργοποιεί διαβρωτικά χημικά υπολείμματα. Η βελτιωμένη διείσδυση μειώνει  τη φθορά και την τριβή μεταξύ των κινούμενων μερών. Εχει εξαιρετική αντοχή σε οποιαδήποτε υπολείμματα αλατιού και μπορεί να...

Αγορά

Δώστε στα όπλα σας το απόλυτο επίπεδο προστασίας με το  ειδικά διαμορφωμένο αυθεντικό Beretta Gun Oil. Η υδατοαπωθητική του δράση καθαρίζει και προστατέυει την επιφάνεια του πυροβόλου όπλου σας, μειώνει τη φθορά και την τριβή μεταξύ των κινούμενων μερών και προσφέρει εξαιρετική προστασία από τη διάβρωση.

Αγορά

Καθολική προστασία από τη διάβρωση Λιπαίνει και παρατείνει τη ζωή στα κινούμενα μέρη Αφήνει μια προστατευτική μεμβράνη που αποτρέπει βρωμιά και οξείδωση

Αγορά

 Εξαιρετικό λάδι συντήρησης από την Walther, είναι ότι καλύτερο για την  συντήρηση και λειτουργίας του όπλου. Καθαρίζει,λίπαίνει και προστατευει απο την σκουριά. Δημιουργεί μια λεπτή επίστρωση κρατώντας το νερό μακριά. Η χρήση του ενδείκνυται για θερμοκρασίες μεταξύ -50º to +210º C Τέλος η επίστρωση προστασίας δεν κολλάει και αντιστέκεται στην σκόνη.

Αγορά

    ΛΙΠΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ    ΔΙΕΙΣΔΥΕΙ ΣΕ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΟΠΕΣ    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΥΓΡΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ    ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ    ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΥΔΑΤΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΦΙΛΜ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ.

Αγορά

Λάδι καθαρισμού σε γερμανική ποιότητα με Αντιδιαβρωτική επίστρωση.  Αποτελεσματικός καθαρισμός και συντήρηση όλων των τύπων πυροβόλων όπλων. Το ARMA M1 της Molygold αποτρέπει το σχηματισμό υγρασίας.

Αγορά

Τρέφει και δίνει λάμψη. Κάνει το ξύλο υδατοαπωθητικό. Αναδεικνύει την φυσική ομορφιά των ξύλων.

Αγορά

Legia Spray Special Wood Σπρέι συντήρησης λαδιού για κοντάκια τουφεκιού Περιεχόμενα αεροζόλ: 200 ml Άχρωμο  Στεγνώνει γρήγορα Δεν σκληραίνει Δεν είναι επιβλαβές για μεταλλικά μέρη

Αγορά

VIDEO ZERUST Προστατευτικό κατά της σκουριάς,αποθηκεύστε τά όπλα μαχαίρια και λοιπά μεταλλικά αντικείμενα αξίας χωρίς φόβο.

Αγορά

Ιδανικό για γρήγορες εφαρμογές πεδίου. Εξαλείφει την υγρασία και αφαιρεί τα δακτυλικά αποτυπώματα Άοσμο, μη τοξικό,δεν λεκιάζει,μη καρκινογόνο. 100% Synthetic δεν θα κολλήσει ούτε θα παγώσει σε ακραίες θερμοκρασίες Πολύ ανθεκτικά μαντηλάκια που δεν σκίζονται κατά τον καθαρισμό Εύρος θερμοκρασίας: -40C έως +140C