Ωτοασπίδες Ηλεκτρονικές SMARTRELOADER SR875

Ωτοασπίδες Ηλεκτρονικές SR-875

Social sharing

SR875

Νέο προϊόν

Οι SR875 Electronic Earmuffs λειτουργούν τέλεια για πολλαπλούς σκοπούς: Σκοποβολή,κυνήγι, σε αγώνες αυτοκινήτων, στο αεροδρόμιο και για κατασκευαστικές εργασίες!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

36,80 €

Οι ωτοασπίδες SR875 Electronic Earmuffs εγγυώνται εξαιρετική προστασία στην ακοή σας.Διαθέτει σύστημα που απενεργοποιείται αυτόματα όταν ο θόρυβος υπερβαίνει τα 85dB. Το σχήμα της είναι ιδανικό για σκοπευτές και κυνηγούς που θέλουν μεγάλη προστασία για την ακοή.Διαθέτει μαξιλάρια αφρού υγρού αφρού και επένδυση κεφαλής για να εγγυηθεί την καλύτερη άνεση όλη την ημέρα!Λειτουργεί με 2 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται).

ΣΧΕΤΙΚΆ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αγορά

Οι ωτοασπίδες Μ06 με νέες τεχνολογίες στην άνεση, το σχεδιασμό και την προστασία. - Στερεά, ανθεκτική κατασκευή- Ενα μέγεθος ταιριάζει στα περισσότερους- Σχεδιασμένο για όλη την ημέρα- Βέλτιστη άνεση και αποτελεσματικότητα- CE / ANSI S3.19-1974Standards / EN352-1: 2002

Αγορά

OPSMEN EARMORE Μέγεθος  περίπου: 12.7x17.8x3.8 Βάρος: 210g.Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό EVA, αδιάβροχο νάιλον εξωτερικό στρώμα και σουέτ στο εσωτερικό ,Yψηλής ποιότητας φερμουάρ YKK. Αποτελεσματική αντοχή σε κραδασμούς για καλύτερη προστασία αντικειμένων.